2009-05-31
 09:28:04

Mersmak

Vilket otroligt fint väder vi har haft i helgen. Vi har spenderat hela helgen i Fugelsta, Marieby dit vi hjälpte Veronica och Daniel att flytta i fredags. Dom har köpt ett stort hus med utsikt över storsjön och en stor tomt där vi har solat, badat, grillat och busat mest hela helgen.


Amelia svalkar av sig i värmen


Alva och Amelia


Lars hittade också nya kompisar :P
2009-05-31
 09:22:15

Välkommen till världen Levi!

Grattis Therése och Limu!

Igår blev dom stolta och lyckliga föräldrar till en pojke som var 52 cm lång och vägde 3284 gram.


Salimu Levi

Vi längtar tills vi får komma och träffa lillkillen.
2009-05-27
 19:23:58

T/R till Sundsvall

Idag var jag i Sundsvall för att uträtta lite ärenden. Jag åkte igår kväll och spenderade natten hos familjen Vestins. Therese och Limu har fortfarande inte fått sin lilla bäbis, men tiden gick ut i söndags så det dröjer nog inte så länge!


Limu, Therese & magen

Jag hann också träffa Angelica & Aina för lunch vilket var väldigt trevligt. Dom jobbar ju på If där jag var sommarvikarie för 7 år sedan, vilka flashbacks jag fick, och va gammal jag har blivit.

Sen fick jag sällskap i bilen på vägen hem av Maria som jobbar i Sundsvall nån gång i veckan.


Therese, magen & jag


******
Och förresten så ska min kamera som redan upplevt otroligt mycket i sina fyra år få följa med Therese & Limu på BB. Så det blir inte så många inlägg med bilder tills den har hittat tillbaka hit.
******

2009-05-23
 15:38:12

Happy Saturday på er!

På måndag ska jag på jobbintervju. Intervjun i ära hade jag bestämt mig för att köpa en ny outfit, jag har nämligen gått och kikat på en grå cardigan ett tag och tänkte att den skulle passa bra med en sån där vit och blå randig typ navy top, om ni förstår vad jag menar.
Så kom jag på att det är lika bra att ha statistiken och vetenskapen på sin sida. Så jag googlade vilka färger som går hem bäst på intervjuer. Och tro på sjutton att blå är den mest framgångsrika jobbintervju färgen, den ultimata power färgen som signalerar lugn, auktoritet, pålitlighet och lojalitet. Grå var dessutom den näst mest populära färgen att använda på intervjuer, vill man verka självsäker och sofistikerad ska man hellre köra på grå istället för svart.

Läs mer här!

Åter till min outfit. Tyvärr gick det inte att hitta många blå och vit randiga tröjor på stan. Det fick istället bli ett blått linne med snurrad brottarrygg och ett vitt linne under. Plus min redan inspanade cardigan.

Så haha, om ni nånsin ser mig i blå, grå eller blågrå outfit vet ni what's up! =)

Skulle ni va intresserad av andra jobbsökar- eller intervju tips är det bara att höra av er. Det är mitt karriärmål att bli karriärcoach. Hehe, ska bara styra min egen karriär till rätta och skaffa mig tillräcklig erfarenhet först.



Amelia är fortfarande otroligt slö av de nya tänderna som är på väg. Hon vill knappt äta och är inte alls sitt vanliga glada jag. Lite glad var hon däremot när hon fick va ute på gräsmattan och plocka maskrosor!



2009-05-21
 19:05:11

Helg mitt i veckan

Vilken tur man har ibland. Den här veckan får jag nämligen ha två fredagar. Hade en igår eftersom att jag är ledig idag och så är det ju riktigt fredag imorgon såklart. Fast idag är jag lite trött. Tog en promenad runt Frösöberget med Maria mitt på dagen och sen dess har jag varit sliten.

Måste bara få tipsa om den goda kycklingen vi åt till middag...


Fetakyckling med paprika och oliver
Fast vi hoppade över dom vita bönorna, Lars åt istället ris till och jag fullkornspasta.

Jag har också bakat till fredagsfikat imorgon (mitt viktigaste projekt på jobbet!)


Äppelmuffins med havretopping
Ska snart provsmakas!

Nu ska jag ta hand om tandtrollet som är lite ledsen och kramig av sig.
2009-05-18
 21:23:22

Spring is in the air

Det blev inget bad igår. Östersund visade upp sin bästa sida och gav oss mycket sol och värme, så vi tillbringade dagen med Jessica och Crippe i Badhusparken och på stan. Mycket trevligt. Sommarens första glass var också trevlig! När jag tänker efter så surprisade Lars mig med glass på kvällen också, kan med andra ord säga att sommaren bestämt är på väg.


Jessica & Crippe


Annersia

2009-05-16
 23:58:20

BBQ at Big Papa's

Jag måste bara visa MMS:et jag fick av Lars igår när Amelia tog sin lunch-tupplur.



I morse åkte jag och Amelia ut till Jessica på Frösön och sen tog vi bilen in på stan för en fika. Det blev en stor besvikelse när vi bestämde oss för att gå på Tehuset för att inte va för mycket i vägen med barnvagnen. "Fiket" har blivit sunkit och skitigt och det kändes mer som att man var på ett lortigt pizza hak än på ett fik. Vet inte när det här hände, men om ni inte redan visste det så råder jag er att gå någon annanstans om ni ska fika på stan.

Kvällen spenderades hos pappa där vi grillade och tittade på Schlager-EM.


Jessica och Crippe. Av nån konstig anledning får inte jag och Jessica höra att vi är lika varandra så ofta längre. Jag undrar varför!


Haha, hur visste dom det?


Mina två busisar!

Imorgon ska vi på badet. Eftersom att jag, Jessica och Crippe donerar 400 spänn var till badet varje månad så trodde jag att vi skulle simma.. tydligen var det inte vad dom hade tänkt sig. Vi ska busa med Amelia i vattenlandet och åka rutschkana!

Just det ja.. Eftersom att jag har varit så otroligt trött de senaste veckorna fick jag följa med mamma sjuksyrra på hennes jobb igår och kolla mitt hb-värde. Det var bättre än bra. Vilket såklart var skönt att höra, förutom om man tänker på att det hade varit lätt att behandla. Så nu får jag väll bara vila (mer än jag gör... lägger mig runt 20:00 vissa dagar). Fast jag hade gärna börjar cykla till jobbet igen... om det inte vore för att cykeln jag lånat av Veronica blev stulen i torsdags! Jädrans människor som inte kan skilja på ditt och mitt.
2009-05-10
 20:05:32

Sundsvall

I fredags packade jag och Amelia väskorna för en tjej road trip till Sundsvall, hennes pojkvän hade nämligen 1 års kalas. Vi hade en jättetrevlig helg och fick se många vänner och många barn.


Födelsedagsbarnet Oliver och mamma Angelica


Mycket barn var det, stora och små =)


Oliver bjuder Amelia på kaka


Therese som har två veckor kvar

Therese var snäll och försökte få bäbisen att komma medans jag var där, men lyckades tyvärr inte. Det gör inte så mycket, det betyder ju att vi snart får åka till Sundsvall igen.
2009-05-03
 21:30:15

Kalas!

Igår hade vi ett års kalas för Amelia. Jätteroligt med familjen som kom å fikade med oss. Det var också roligt att få ha kalas med ballonger och serpentiner igen.

I present fick hon fina sommarkläder, leksaker till sandlådan, en keyboard med massa olika läten, en ljudbok, en badbok, glas, slantar och fonder.

Jag och Lars fick också en otroligt fin present av Jessica och Crippe, ett fotoalbum med bilder från Amelias första år.

Tack alla för de fina presenterna och för att ni ville vara med och fira den här dagen med oss!



Kalaspinglan i sitt ballonghav


Lillmoster och Amelia


Stormoster och Amelia


Med ny mössa och nya solglajjor


Jessica, mamma och jag

För nån dag sen skrev jag att hon börjar må bättre. Jag tar tillbaka det. Hon har fortfarande rosslig hosta, snor till dess förbannelse och tänder på väg. Hittills har hon fått de två nedre mitttänderna, så jag blev lite förvånad när de två övre hörntänderna är de som är på väg ("fel" ordning), men så idag ser jag att antingen har hon blåsor precis på tandköttet, eller så kommer fyra tänder där uppe på en gång. Med andra ord så förstår jag att hon har ont.