2009-06-25
 21:00:47

Strålande sol

Äntligen har vi fått värme och solsken. Det utnyttjades idag så gott det går när man är en working woman.


Mina kollegor Anneli, Malin och lilla Cissi som hoppade av en häst i farten lunchar ute

Efter jobbet åkte jag, Lars och Amelia till Storsjöbadet för att bada och äta lite mat i solen.
Eftersom att jag bara har en veckas semester i sommar får man ta vara på soliga dagar som den här på bästa sätt =)

2009-06-23
 20:16:12

Barnvakt

Igår fick jag ett mms..


"Jag och ditt barn är ute och går..."

Hihi, då var det moster Veronica som passade Amelia medan Lars hjälpte Veronica köra en stor släpvagn. Det är alltid kul när Amelia får ha barnvakt!

2009-06-23
 20:08:49

Midsummer

Midsommar det här året tillbringades i Enafors. Vi hade en otroligt härlig helg, där vi fiskade, åt god mat och umgicks med mammas sida av familjen.


Lars fick äntligen fisk

Fisket var faktiskt inget vidare, så nu litar vi på bondepraktikan och bokar stugan igen när det är fullmåne.


Amelia, mormor och Mella håller sig torra under en gran


Tittut! - Helgens solstråle


Vi badade badtunna


Stackars Amelia fick inte va med


Kallt dopp i ån

Så nu väntar vi bara på fullmånen så åker vi nog snart igen!

Jättetack för en supertrevlig helg allihopa!
2009-06-17
 21:35:00

Snart midsommar...

Så härligt väder vi har haft idag. Och så fort man somnat och vaknat igen infinner sig fredagskänslan! För sen är det midsommar och tredagars helg. 

Igår var vi och hälsade på Lars syster Jenny, hennes man Roger och 1 1/2 år gamla Hugo. Amelia tyckte att det var jättekul att få komma på besök, leka med Hugos leksaker och äta bulle!


Amelia med kusin Hugo

Imorgon är det dags att tvätta och packa för på fredag morgon åker vi till Enafors för att fira midsommar. Vi har hyrt stuga med Maggan & Marcus ett stenkast från Mamma & Melles stuga, alldeles vid forsen. Där ska vi sola och bada, HA HA, skojade. Vi ska fiska i regnet. Och blir det uppehåll ska vi bada badtunna. Grillning står också på schemat. Vi får nog besök av Micke och hans tjej också. Kuuuuul!!! Det ska bli så himla roligt att åka och bo i stuga en helg. Och det blir det mycket mer av i sommar.

Just det! Häromdagen överraskade Lars mig med ett nytt fiskspö. Så nu jäklar ska jag visa hur man fiskar på riktigt!
2009-06-14
 19:18:15

Helg äventyr

Nu har vi haft fullt upp i helgen igen. Det är så skönt med helger då man inte har så mycket planerat utan tar allt som det kommer. Tro nu inte att jag inte gillar att planera helg äventyr, det var inte så jag menade.. äsch, ni förstår vad jag menar.

Hursomhelst, i fredags satt vi å glodde på varandra vid middagsbordet och allt vi hade på agendan var att se klart "Gran Torino" med Clintan som vi somnade ifrån i torsdags. Men istället bestämde vi oss för att trotsa regnet och fiska. Så vi åkte på affärn, köpte en godispåse och begav oss till Näverede. Lars valde fiske ställe eftersom att han behövde få tillbaka självförtroendet när det gäller fiskandet. Han hade nämligen aldrig åkt ifrån Näverede utan fisk. Tills i fredags. Stackarn har världens fiskeolycka. Men vi hade kul ändå, det var uppehåll och mygg utav bara den.


Amelia myser i vagnen

I lördags klev jag och Amelia upp halv åtta för överraska Lars med nybakade scones. När vi bakat klart smög vi in i sovrummet och drog upp persiennerna.. och vips blev vi alla rejält överraskade. Under natten hade nämligen någon klottrat på vårt sovrums fönster.



Är det någon som känner en "Seke" i Torvalla kan jag gärna ta adressen till honom/henne. Han/hon har ett fönster att rengöra!

Resten av lördagen spenderades hos Veronica och Danne i Fugelsta. Där fikade vi med Maria och Jakob medan Danne och Lars sågade ner och forslade bort sly från en av deras gran-häckar. Sen bjöds vi på middag och badade bastu.

Idag har vi varit på Djungelhuset med Lina, Roger och Felicia. Det var superroligt. Vi fikade och tittade på när barnen (stora och små) lekte.

Sen har vi städat och tvättat kläder. Amelia har rullat omkring på sin Bobby Car. Sjukt vad stor hon ser ut när hon sitter på den.



Nu har vi gjort Persiko Smoothies och ska titta på Prison Break. Och dansa soldansen. OMG! När ska detta regnande sluta!?

Ha det bra!
2009-06-10
 10:22:31

Jippi!

Storasyster Veronica har skaffat blogg =)

Läs mer här: Veronicas blogg


ps. Nu har jag inte skrivit på länge. Jag och Amelia var i Sundsvall i helgen och hälsade på stora familjen Vestin. Senaste tillskottet Levi fyllde en vecka och var huuuur sööööt som helst. Han var så liten att jag knappt vågade hålla honom, jag nöjde mig med att bara titta. Vi är verkligen glada för Therese och Limus skull.
Jag och Amelia bodde hos Anne och Bengt tillsammans med Angelica och Oliver vilket var superkul och fick även tillfälle att titta på fotboll med Marcus och fika med Aina och Dylan. Och så hälsade vi på farmor Astrid såklart! En supertrevlig helg som vi gärna gör om!

Det blir fortfarande inga bilder. Therese fick fortsätta låna min kamera. Hon har inte hittat sin och det är klart att man ska fota den här speciella

Nu är mitt fika slut, tillbaka till jobbet. Kram på er!
2009-06-02
 19:44:28

Vote or Die!

Haha, var det inte så P Diddy sa? Hursomhelst så tog vi vårt ansvar och förtidsröstade idag. Lars ska på killresa till Umeå i helgen och jag & Amelia ska hälsa på lilla Levi i Sundsvall. Nå... vad röstade jag på då? Jag röstade på Norrland!


Det ska börjas i tid =)

2009-06-02
 19:39:29

Mors dag i Fugelsta

Här är lite fler bilder från helgen i Fugelsta och Veronica & Dannes nya hus.


Huset


Huset, liten bit av tomten och en av dom andra byggnaderna


Lars, Amelia, Isa och Jessica


Lars synar fiskemöjligheterna nedanför kohagarna


Vår andra mors dag tillsammans =)

Hur sjutton kommer det sig att varken Veronica med bäbismagen eller Danne fastnade på bild? Det får bli nästa gång när jag har med mig riktiga kameran.