2014-05-01
 08:32:46

Masteruppdatering

Det har hänt väldigt mycket sedan jag sist bloggade. Vi håller på att köpa hus i Odensala och är i full gång med allt fix och don som det innebär. Helgerna spenderas i huset och det känns så rätt. Gatan är fylld av barn i Amelia och Milles ålder och grannarna är fantastiskt välkomnande och trevliga. 
 
Amelia har också påbörjat inskolningen till Tavelbäcken där hon kommer att börja i förskoleklass till hösten. Med närmsta grannbarnet som klasskompis. 
 
Lars är färdig med sitt jobb i Åre vilket känns väldigt skönt kan jag meddela. En av fördelarna med att han har jobbat borta under veckorna är dock att barnen har fått följa med på simskola två gånger var i veckan. När Amelia har simskola har Mille och jag haft plask och lek, men när Mille har simskola tränar gärna Amelia på simningen. Hon kan numer simma ett par längder med vilopaus emellan och dyka från trampolinen. 
 
Jag och barnen har också tagit för vana att springa och cykla till huset på helgerna. Jag springer och de cyklar brevid. En lagom tur på fem kilometer i nedförsbacke. I lördags hade vi spring och cykeldag och sprang vart vi än skulle, det blev en tur till huset och senare till Lillänge. Åtta kilometer totalt med sallad och glasspaus såklart för att fylla på energidepåerna.
 
Lars fixar öppen planlösning i huset
 
2014-05-01
 08:20:03

Födelsedagsbarn

I april har båda barnen fyllt år. Mille fyllde fyra år och Amelia fyllde sex år. Helt galet vad stora dom är. Amelia är faktiskt äldst på sin avdelning på dagis. Det var ju bara härom året som hon började på dagis utan att kunna gå och blev allas favorit som liten bäbis (bäbisar blir ju väldigt väl omhändertagna på av de andra förskolebarnen och idag är Amelia en sån som tar hand om andra barn).