2009-07-31
 13:22:41

Moshi moshi

Jag som trodde att jag skulle ha tid att blogga mer nu när jag har semester hade helt fel. Har inte alls haft tid att sitta framför datorn. Istället har vi busat, badat, yrat och hälsat på lite här och där.

Här är en bild från igår när vi var hemma hos Jessica och Crippe.


2009-07-26
 19:58:00

Semester!

Believe it or not, jag har semester! I en hel vecka får jag va ledig och umgås med familjen.

I fredags grillade vi med Marcus och sen hade jag myskväll medan Amelia sov och Lars var på stråket. Runt 23 tiden kom Jessica och Crippe på snabbbesök innan dom åkte vidare till Fäviken.

I lördags var jag och Amelia på stan med Veronica som börjar närma sig slutet av sin graviditet. Sen åkte jag, Lars och Amelia till Marcus och Maggan och spelade tv-spel. Jag mötte Lars i NHL och efter förlängning stod det fortfarande 2-2. Det tog runt 20 straffar tills Lars van, förbaskat! Haha!


Redo för stan


TV-spels kväll

Idag hade vi sovmorgon till klockan 8, då vi var fulla av energi och åkte till Veronica och Danne där vi fikade och hjälpte till att kvistlacka tak.


Isa, Danne & Veronica


Jag lackar...


... och lackar!
2009-07-19
 22:19:26

Weekend i Sundsvall

Nu har vi precis kommit hem efter en mysig helg i Sundsvall. Vi tillbringade mycket tid med Vestins, var på 80 årskalas hos farmor och fick träffa hela släkten på pappas sida, hälsade på Lars pappa Sven och hans sambo Marianne och sa hej då till Anglica och Oliver som åker tillbaka till Nya Zeeland på söndag. Nu har jag fått tillbaka min kamera så jag passar på att lägga upp lite bilder, som Angelica och Therese har hjälpt att ta.


Amelia fick bada när vi kom fram


Oliver och Amelia


Bengt, Amelia och Oliver


Amelia och Oliver


Angelica, Levi, Amelia och Therese


Angelica och Therese


Lars och jag


Amelia och Oliver

2009-07-16
 21:44:19

Titta!

Vill bara passa på att visa vilket fint mms jag fick häromdagen.


Therese, Limu och Levi

Till helgen ska vi till Sundsvall för att fira farmor som fyllde 80 i tisdags och så ska vi bo hos lilla familjen på bilden, plus resten av stora familjen Vestin!

När jag ändå är inne på mms så kan jag visa vad jag har fått av pappa som redan är i Sundsvall.



Annat än småfirrarna Lars och jag brukar få.. en till fick jag också...


"Glada Laxar 12st + 2st öringar"

Haha. Ibland undrar jag om mms:en jag får är till för att retas med Lars, hihi!

Amelia håller på att få två nya tänder. Så hon är väldigt gosjuk på dagarna. Och inte minst på nätterna, så nu har vi sällskap i sängen =) Stackarn har ju feber, säkert ont i kroppen och i munnen. Men vi hoppas att det har gett med sig till helgen.
2009-07-14
 17:58:52

Flaggdag!

Yes, idag är det flaggdag. Det är så fint att se alla flaggor när man fyller år! Hihi.

Japp, idag är jag hela 26 år ung. Firandet tog vi hand om i lördags då jag bjöd familjen på tårta.


Jordgubbstårta med Lemon Curd


Jag och Amelia

Jag fick världens finaste present. Jag har ju bestämt mig för att börja samla på kockknivar. Och när jag fick mitt paket och läste på kortet att alla var med på den började jag misstänka att dom hade köpt just en kockkniv. Men när jag öppnade paketet hade jag fått ett set med FEM GLOBALKNIVAR!!! Åh jag är världens lyckligaste och har världens snällaste familj. Sen dess har jag hackat och skurit med ett stort leende på mina läppar!!


Happy!!! Fem globalknivar


"En brödkniv, kockkniv, grönsakskniv, allkniv, skalkniv bla bla bla..."

På kvällen var Jessica och Crippe barnvakt så att jag och Lars fick gå på bio. Det var så mysigt att ta sig iväg på en date! Tredje i ordningen sen vi fick Amelia. Vi måste faktiskt skärpa oss på den fronten.


Jag och Lars

Nu håller Amelia på få två nya tänder. Så hon har lite feber och ligger fint på den mjuka skötbädden på hallgolvet och leker stillsamt och tittar på när vi lagar mat... vilket jag ska engagera mig i nu istället för att sitta framför datorn.

Hej svejs!
2009-07-06
 20:25:57

Regn!

Äntligen har vi fått lite regn. Gräsmattan utanför vår lägga har tagits över av brunklövrar, så torrt har det varit. Så regnet var mer än välkommet.

I helgen var vi i Dödre med Lars kusin Elias och hans tjej Maja. Jag tog inte så många bilder, men på Majas blogg hittar ni massor. Vädret var underbart, vi var ute och fiskade, grillade, gungade deras hammock och spelade massor med Chicago. Jag fick tre abborrar och vann kortspelet en gång :D


Elias och Lars

Till helgen ska vi vara hemma! Ååh det ska bli så skönt. Vi har varit bortresta kanske sex av de senaste åtta helgerna, och det är jättekul att va borta, speciellt när jag gör det the American Way och bara har en veckas semester i sommar, men nu ska det bli skönt att vara hemma.

Imorgon skulle Amelia ha fyllt ett år. Men så blev det inte å nu fyller hon 14,5 månader istället =)
2009-07-02
 20:33:53

Bättre sent än aldrig

Veckans (det har ju inte blivit så mycket mer på slutet) inlägg blev lite senare än tänkt.. har väntat på bilder från Jessica.

Helgen som var tillbringades hos Crippes föräldrar i Mårdsjön. Det skulle vara en fiskeresa, men jag, Amelia och Jessica tillbringade dagarna på badplatsen och fick sällskap av moffa Jösse och Crippes mamma Eva en dag. Det var verkligen en jättemysig helg.


Crippe och Amelia


Bbq


Pussas


På badplatsen

Idag trodde jag att jag var smart. Eftersom att jag var mammaledig i sju månader och Lars kommer va hemma lika länge tänkte jag att vi skulle kunna ansöka om jämställdhetsbonus från Försäkringskassan. Det skulle resultera i ett skatteavdrag på 100 kronor per dag man har haft föräldrapenning. Men tro på sjutton att barnet ska va fött efter 30 juni 2008. Hmm.. typiskt... men jag ska komma ihåg att ringa dom nån dag och dubbelkolla vad det egentligen handlar om.

Just det. Idag var vi på återbesök hos barnläkaren med Amelia. Allt va fina fisken. Hon väger 8475 gram och är 71 cm lång. Hon har fortfarande blåsljud på hjärtat och till hösten blir vi kallad till ultraljud för att se om hennes hål i hjärtat växt igen eller om hon får opereras.