2014-03-22
 08:53:50

Milles önskelista

Den 3 april fyller Mille 4 år. Han har för ett tag sedan komponerat ihop en önskelista som vi nu delar med oss av. Ett tips dock är att gå in på Stadium och titta efter presenter, vi var nämligen där härom kvällen och barnen blev helt bananas över allt som fanns där; fotbollar, fotbollsmål, fotbollsskor, skateboard m.m.
Nåväl, här är listan:
 
Spel med vattendinosaurier och älgar
Hockeymål
Hockeyklubba
Lego Chima
Radiostyrd bil
Radiostyrt flygplan
Kostym: Hulken, Spiderman, Thor, Wolverine eller Iron Man
Målarbok: Hulken eller Spiderman
Basketboll
Verktygslåda
Fotbollströja och shorts i gul och blå, finns på t.ex. Stadium
 
Kläder passar i storlek 104 typ.
 
 
2014-03-17
 20:42:28

Familjen med gälar

Idag var det dags för simskola igen. Vi börjar seriöst kunna det där med att bada på badhuset nu. Lars jobbar i Åre och därför tar jag med mig båda barnen på deras vardera simskola, plus att vi var där i lördags och badade i 6,5 timmar. Idag var vi således där för fjärde gången på åtta dagar. Simtagen börjar sitta rätt så bra för Amelia. Hon har fått en våtdräkt för att hon fryser så hemskt i stora bassängen. Den gör att hon flyter lite bättre också, vilket gör att det blir lite enklare för henne att simma, något jag tycker är okej i början när hon ska få tekniken att sitta. Idag klarade hon fyra längder utan hjälp, men med vila emellan. Själv försökte jag mig på, men misslyckades med, voltvändning. Mille var den som hade simskola, men han påstår att han bara lekte "under hökens vingar kom" =) 
 
 
2014-03-17
 20:34:41

KM i pimpelfiske

Igår åkte vi till Dvärsätt för att delta i en pimpeltävling på en abborrtjärn. Mestadelen av tiden gick till att grilla mat och ha det bra i solskenet, vi kom dit lite sent, men hann ändå med 45 minuter pimpelfiske. Utav familjemedlemmarna vann jag, med EN abborre. Det måste va nått fel på våra pimpelspön. Seriöst. Faktiskt så har vi grön lina och det verkar inte vara så bra. Det är säkert det som är felet. Nått ska bytas ut iallafall. Resten av fiskesällskapet kastade upp abborrar ur hålen på löpande band. Han som vann hade fått elva fiskar. Jaja, trevligt var det iallafall och barnen fick medalj.
 
 
2014-03-16
 07:57:23

Tandfén

Någon fick besök av tandfén inatt! Och är stolt som en tupp med siktet inställt på att få sig en ännu större glugg.
 
 
2014-03-08
 22:10:10

Torsk på fisk

Ikväll har vi kört lite allmänbildning för barnen och tittat på Melodifestivalen. Amelia looooooves mello-låtar och hennes favvo var Yohio. Efter de utländska rösterna somnade hon i soffan så imorgon bitti måste jag berätta för henne att Sanna vann. Hon är mer för pojkpopen, typsikt. 
 
Innan mellon hade vi Adam, moster, Crippe och moffa här på middag. Trevlig sällskap som delvis sov dräglandes på Milles säng =) 
 
Dagen tillbringades dock på Lillsjön. Believe it or not, hur mycket strategi som än låg bakom Lars och Elias pimplande så fanns det ingen fisk i Lillsjön heller. Men fint väder hade vi och grillad korv fick vi i oss också.