2009-04-30
 22:17:04

Man lär sig nått nytt varje dag...

Hehe.. idag har jag lärt Amela nått nytt. Tänkte att pappa Lars skulle få lite mer att göra när han är hemma på dagarna :P



Annars så är det väll sådär med lilla tjejen. Hon är på bättringsvägen. Hon fick lite feber tack vare ettårs-sprutorna i kombination med nya tänder. Och så har hon magont och lite hosta. Så för första gången sover hon faktiskt mellan mig och Lars. Så rätt vad det är vaknar man av att nån ligger och pillar en i ansiktet. Eller försöker sätta sig upp, men dunsar ner i madrassen med näsan först av utmattning (klockan 4 på morgonen är varken vi eller vår tjej pigg).

Förutom det så Jessica back in town. Fast jag hade precis lagt Amelia när hon tittade förbi.

Nu ska jag ta mig sjutton dansa soldansen, för det vore otroligt trevligt om det blev finväder hela helgen igen!
2009-04-28
 18:44:46

Grattis Amelia!

Grattis på ettårsdagen, världens sötaste tjej!



Så fort tiden har gått! Vad stor hon har blivit. Det är helt otroligt hur mycket glädje en sån liten tjej kan ge.

Amelia firade födelsedagen med ett års kontrollen på BVC, 8040 gram väger hon och är 70 cm lång. Ett stick i vardera ben fick hon också. Eftersom att vi förstod att hon skulle va lite pömsig å pyttelite gnällig efteråt så planerade vi kalaset till helgen.

Stora tjejen har istället spenderat dagen i Pappa Lars knä



Tack allihopa för presenterna och alla grattis kram sms!
2009-04-26
 19:42:47

Sunny Sunday

Imorse upprepade sig historien. Jag sov till tjugo över sju den här gången och fick sen ligga å småslumra tills Amelia vaknade halv nio. Snacka om sömntuta. Klockan tio for vi och hämtade pappa och Matte och sen tillbringade vi några timmar i badhusparken och på stan.


Amelia gungade för första gången...


... jippi!

Ha.. har inte ens tänkt på att vi har gungor och rutchbana hundra meter från vår lägenhet. Det är konstigt att man inte tänker på sånt förrän man är nån annanstans. Jaja. Nu har pappa Lars och busen fler saker att gör på dagarna.

Just ja.. och så har jag precis bakat bullar. Amelia fyller ett år på tisdag så det blir kalas till helgen.

DAGENS OUTFIT:


Julklappsbyxor från H&M. Vit body och rosa pikétröja, också
från H&M. Matchande napp såklart och keps från Barnens Hus.


Haha.. Nu försöker vi lägga Amelia, men sen hon lärde sig sätta sig upp själv förra veckan har det blivit lite svårare! Ibland sätter hon sig upp och sitter sen och leker tyst för sig själv... fast just nu sätter hon sig upp å låter.. när jag kom in till henne nu hade hon bangat huvudet i spjälorna så hon var alldeles röd i pannan. Så fort hon såg mig hoppade/kröp hon fort mot kudden (visste inte ens att hennes kryp färdigheter var så pass bra). Tydligen börjar tjejen bli medveten om vad hon ska/får och inte ska/får göra.
2009-04-25
 18:15:23

Inte ett moln...

...så långt ögat kan nå!
Vilken superfin dag det har varit... vaknade tjugio i sju och fick ligga å vrida och vända mig tills resten av familjen vaknade halv nio! Men då blev det andra bullar, vi klädde snabbt på oss och stack ut i finvädret. Vi var en sväng på Barnens Hus och shoppade keps till Amelia


Cool tjej i cool keps

Sen var vi ner på stan, shoppade kläder åt Amelia och gick en sväng i Vinterparken.


Superfint väder och isen ligger kvar

Sen åkte vi på 30-års kalas hos Danne.


Dannes brorsa och födelsedagsbarnet själv!


Kalas


Amelia och moffa


Festens yngsta buse, Isa, lapar sol

Efter det tog jag med Matte och cyklade hem cykeln som jag lämnade på jobbet igår. Nu har vi precis grillat tacoburgare och ska promenera till affär'n.


Igår kom mormor förbi för att pussas. Å nog fick hon pussar allt =)

2009-04-23
 20:42:52

Varsågoda!

Det är inte varje dag man får en skiva i brevlådan. Förstod på en gång vad det. Knappen & Hakim tackade för att jag anmälde min polare/flickvän/pojkvän till NRJ Wake up call. Och för att jag lyssnar. Tack och VARSÅGODA!!!


2009-04-22
 12:10:19

Lars lurad i radio

Jag lyssnar på NRJ på jobbet på dagarna. Deras morgonprogram med Knappen & Hakim är överlägset sjukt jäkla kul. Plus att dom har exakt samma humor som Lars. Varje morgon har dom ett "Wake-up Call"
där dom lurar nån stackare. 

Som den snälla flickvän jag är anmälde jag Lars och idag ringde ringde Hakim upp för att köpa Lars skyline som ligger på blocket!
Haha. Mer säger jag inte.

Ni får lyssna på NRJ dom kommande dagarna för jag har ingen aning om när det sänds. Wake-up callet sänds 7,15 och sedan runt halv nio, kvart i nio plus flera gånger under dagen. Dom lägger också ut det i deras blogg. Jag lägger upp en länk när det finns där.
NRJ hittar man på http://www.nrj.se/ om man t.ex. bor i Östersund där det inte sänds :P

2009-04-19
 15:35:05

Söndag!

Den här helgen hade vi inga planer alls. Väldigt skön med en sånn helg när vi haft så mycket för oss den senaste tiden. I fredags tittade jag på när Lars och Matte spelade Resident Evil 5. Igår åkte jag hoj med Matte och skjutsade honom en liten sväng i Skylinen, sen grillade vi och tittade på film. Imorse klev vi upp och tog en promenad, sen åkte jag och Amelia på badet. Nu har jag precis pratat med Jessica som beställde fler bilder i bloggen. Varsågod!


Nån har missuppfattat hur man borstar tänderna


Hanna, Crippe, Jessica och Therese på Jessicas födelsedagskalas


Japp!

2009-04-15
 20:26:19

Högtidligt nappbyte

Här kommer lite bilder från helgen i Kall.


Therese, Amelia & Limu njuter av finvädret


Amelia


Oliver


Amelia & Oliver byter nappar


Tihi, det är väll så här man gör med sin pojk- och flickvän när man är liten!?

Sen så blev det inte så många fler bilder =) Angelica har fina i sin blogg!
2009-04-12
 14:40:56

Glad Påsk!

Glömde kameran i Kall förra helgen, det är anledningen till att det inte har blivit några inlägg den här veckan. Men i fredags kom jag ihåg att jag har en kamera i mobilen och tog några bilder. Jag, Lars och Amelia var med Matte och hans familj hos hans farfar och grillade, pimplade och åkte skoter hela dagen.


Lars skötte pimplingen


Amelia åkte skoter för första gången


Glad tjej som gillade att va ute heeela dagen


Mysigt med brasa

Igår var vi hos pappa och åt påskmat och snart är vi på väg dit för att äta mer käk.
2009-04-04
 11:22:47

Long Lost Love

Haha. Idag ska Amelia äntligen få träffa sin pojkvän igen. Dom har inte setts sen förra sommaren/hösten då han flyttade till Nya Zeeland. Men nu är han hemma i Sundsvall och ska tillbringa helgen/påsken i Kall. Jag och Amelia åker dit och tillbringar helgen med hans mamma, moster, morbror och morfar =)


Angelica & Therese förra sommeren med Amelia och Oliver, båda ca 2,5 månader


Plask igår kväll




Nu ska jag packa, jag är ju förmodligen mer excited än Amelia.. det är inte ofta man får träffa tvillingarna Vestin!