2009-04-26
 19:42:47

Sunny Sunday

Imorse upprepade sig historien. Jag sov till tjugo över sju den här gången och fick sen ligga å småslumra tills Amelia vaknade halv nio. Snacka om sömntuta. Klockan tio for vi och hämtade pappa och Matte och sen tillbringade vi några timmar i badhusparken och på stan.


Amelia gungade för första gången...


... jippi!

Ha.. har inte ens tänkt på att vi har gungor och rutchbana hundra meter från vår lägenhet. Det är konstigt att man inte tänker på sånt förrän man är nån annanstans. Jaja. Nu har pappa Lars och busen fler saker att gör på dagarna.

Just ja.. och så har jag precis bakat bullar. Amelia fyller ett år på tisdag så det blir kalas till helgen.

DAGENS OUTFIT:


Julklappsbyxor från H&M. Vit body och rosa pikétröja, också
från H&M. Matchande napp såklart och keps från Barnens Hus.


Haha.. Nu försöker vi lägga Amelia, men sen hon lärde sig sätta sig upp själv förra veckan har det blivit lite svårare! Ibland sätter hon sig upp och sitter sen och leker tyst för sig själv... fast just nu sätter hon sig upp å låter.. när jag kom in till henne nu hade hon bangat huvudet i spjälorna så hon var alldeles röd i pannan. Så fort hon såg mig hoppade/kröp hon fort mot kudden (visste inte ens att hennes kryp färdigheter var så pass bra). Tydligen börjar tjejen bli medveten om vad hon ska/får och inte ska/får göra.



KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: