2009-03-28
 15:26:18

Grattis Jessica!

Idag fyller Jessica 23 år. Grattis grattis! Vi har varit där på tårta och kaffe. Med på kalaset var också Veronica med hennes 9 veckor gamla Rhodesian Ridgeback som ska heta Isa eller Ira.


Födelsedagsbarnet och Amelia


Veronica och en trött Isa/Ira


Sååå söt


Kompisar

Ps. Grattis Magnus till segern i Let's Dance. Själv sms-röstade jag på Magnus redan efter andra dansen. Sen när Laila kickade rumpa med en jättefin modern dans fick hon två röster av mig. Haha! Lyckat =)
2009-03-27
 19:05:36

Let's Dance final

Jessica och Crippe är här i vanlig ordning och vi har precis ätit mexikansk mat. Lagom till finalen blev det en favorit i repris, El Fuego pizza. Ikväll blev vi klar med käkandet ovanligt tidigt så nu ska vi kolla på skoterfilm och äta kanelbullar (Amelias favorit, delad etta med leverpastej) innan Let's Dance börjar.


Amelia och morbror Crippe
2009-03-21
 16:06:42

Vårsol å dags att lufta glajjorna

Idag har jag, Amelia och Jessica varit ute å promenerat i vårsolen. En liten sväng förbi vinterparken och sen en promenad på stan. Snart är det dags att åka till Veronica & Danne för middag.





2009-03-19
 20:25:09

Grattis Veronica & Daniel!



Grattis Veronica & Danne som får besök av storken den 12:e augusti! En liten Leah blir det. I juni flyttar den väntandes familjen till nytt hus i Fugelsta, Marieby och blir även matte och husse till katten Wilma som följer med på köpet =) Nu vill vi bara att tiden ska skynda på sig lite. Grattis!
2009-03-19
 20:07:24

Vissa har det bra...

...och den här gången är det jag!! När vi var och fiskade/körde skoter i Mårdsjön "skällde" pappa på mig för att jag var ute i snön med vanliga vantar. Så i förrgår tog han med mig på en shoppingrunda! Jag kände mig som en hemmaboende tonåring igen. Jag fick ett par snygga vita Hestra skinnhandskar och ett par coola röda och ett par lättmatchade bruna ullstrumpor. Haha, hade han sett vad jag hade på fötterna när vi var ute i snön hade jag fått ännu mera "skäll"!

Till helgen tänkte vi åka på fisketävling på Rödön. Men jag behöver inte förlora en tävling för att veta att jag har sämst fiskelycka. Så det blir nog en snabbis på stan och sen tar jag med Amelia till vinterparken.
2009-03-16
 19:11:23

Quality time med moster

Idag har Jessica varit ledig igen och bad som vanligt om att få va barnvakt. I vanlig ordning fick jag mms under dagen:


MMS: "Hej mamma! Jag har hittat en kille!"
Jag:
"Nej för sjutton. Vad håller ni på med!?"


MMS: "Snart så..." (...kryper hon alltså. Reds anmärkning)
Jag: "Nu ser det bättre ut, mindre killar mera krypa"

Moster och morbror var på Timrå matchen i lördags och kom hem med en TIK mössa, halsduk och drickmugg. Jättetack.



Och så en dagens outfit i klänning, och så den från moster och morbror. Jessicas outfit kommer från Adidas =)



2009-03-14
 17:50:38

Finbesök

Igår fick vi besök från Therese som kom hem från Nya Zeeland förra veckan med sin pojkvän från Samoa (hem kom även mamma Anne, Angelica och lilla Oliver). Vi fortsatte på fredagstraditionen och åt tacos och tittade på Let's Dance med Crippe och Jessica. Jag fick även klämma på Thereses mage där en liten bäbis med leveransdatum i maj ligger å  lurar.





Lördagen spenderades i deras stuga i Kall där jag äntligen fick träffa Limu. Glömde kameran hemma så jag väntar på Tussens bilder nu...
2009-03-11
 21:13:39

Tandtrollet

Nu börjar Amelia få sina första tänder. I helgen såg vi att dom började va på g, hade vi inte sett dom hade vi inte haft en aning. Snacka om att man har ett änglabarn, inget gnäll, ingen feber, inget snor. Vilken tur, tack Gud.

Ikväll fixade Lars parkeringsbromsen på Veronicas bil så jag och Amelia gick till Matte och spelade wii.


Amelia och the Godfather

Snart är det helg igen, nu är det tre veckor sen vi lagade mexikansk mat och tittade på Let's Dance, så jag lääängtar tills Crippe och Jessica kommer hit på fredag!
2009-03-08
 18:47:51

Mårdlake City

I helgen har vi varit hemma hos Crippe och hans familj i Mårdsjön. Dom hade bjudit upp mig, Lars, Amelia, Pappa å hundarna, Veronica och Danne (och Jessica, det är alltså Jessicas kille).

I lördags var vi ute och åkte skoter och fiskade. Medans alla andra åkte skoter till Tjärnbergstjärn så sparkade jag och Amelia dit. Sen så var det kul att äntligen få känna på hur det känns när man får en fisk på kroken! Vi fick så mycket fisk att det blev ugnstekt röding till middag.

 
En av världens bästa uppfinningar - sparken!


Myspys i sparklådan


Morfar och Amelia

Idag blåste det så mycket att vi hoppade över fisket och höll oss till grillandet. Vi tog oss till ett vindskydd vid Mårdsjön och smaskade i oss en massa korv istället!


Jessica, Crippe, Lars och Amelia


The host himself


Lilla familjen Jonsson-Andersson


Moster och Amelia

Tack för en supertrevlig helg!
2009-03-04
 22:03:46

FF

Idag hade Amelia en date. Jessica var nämligen ledig och ville vara barnvakt. Under dagen fick jag mms från brudarna.


På promenad: "Moster tror att jag ska sova. Men icke :)"


På badet: "Va fan moster fixar det här"


I bilen: "Nu blev jag super trött"

Sen när jag kom hem ser jag att moster Veronica har kikat förbi och lånat ut sitt fina halsband till Amelia


Trés chic

Sen busade jag, Lars och Amelia tills det var dags för henne att sova!


2009-03-01
 15:39:23

Friluftsdag

Nu har jag inte bloggat på ett tag igen.. det var nämligen så att efter Amelia blivit bra efter magsjukan var det min tur. Hade inte så mycket trevligt att skriva om då! Men nu är jag bra igen.. Igår var det strålande sol och vi var ute mest hela dagen. För att fortsätta på friluftstemat grillade jag, Lars och Matte marchmallows över värmeljus på kvällen.



Här är busfröet =)