2014-01-04
 09:59:18

En grön, brun och grå jul

Men nu serrni har jag visst helt tappat bloggarintresset. Det kan vara kopplat till att drömmen om en vit jul aldrig slog in, men nu ska jag berätta vad vi har haft för oss.
 
Jul
Julen firades med våra familjer i vanlig ordning. Vi var hos pappa på uppesittarkvällen och hos Lars morbror på julafton. Lika trevligt som alltid med gott sällskap, god mat och barn som tydligen varit snälla under året. 
På julaftonskvällen åkte vi till stugan där vi skulle njuta av snön i två veckor. Väl där möttes vi av gräsmatta och halka. Fy bubblan. Vi var inomhus en dag och pysslade och läste böcker, sen fick vi nog och åkte hem.
 
Hemma
Här hemma har vi haft bland de bättre semestrarna ever. Vi har gjort en aktivitet om dagen och sedan tagit det lugnt och vilat upp oss med sovmorgnar till kl. 9 (förutom Mille som gör en rekording as we speak). Våra aktiviteter har inkluderat pimpling på Vintertjärn (fisklöst), Gårdtjärn (Lars fick en gädda) och Hornsjön (i Brunflo, jag fick en aborre). Vi har åkt skridskor, badat, varit på Djungelhuset och i Badhusparken.
 
Nyår
Det nya året firade vi hos Lars kollega med familj i Brunflo. Ett lugnt firande med god mat och en Amelia som höll sig vaken till tolvslaget och en Mille som somnade en kvart innan.
 
Hoppas att ni också har haft en bra ledighet! Vi kanske hörs. Här kommer den enda bilden jag har tagit under veckorna.. på änderna i Badhusparken som blev glada efter att vi varit till Fanny och hämtat lite bröd till dom. Se, hade det varit snö på backen hade ni förmodligen fått en kavalkad av snöbilder här =) Nä nu ska vi åka till badhuset!
 
 



KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: