2013-01-01
 09:33:05

Gott nytt år!

Gott nytt år!
Gårdagen var en riktigt lyckad dag. Våra husvagnsgrannar hade kommit och deras två barn kom över till oss precis när vi skulle ta en tur med skotrarna ner till strandkanten. Så vi tog med oss tjejerna som är 7(?) och 9 medan deras föräldrar åkte och fiskade. Barnen körde skoter, åkte pulka och fikade matsäck i typ fyra timmar tills det var dags för alla barn att vila. Tjejerna var tillbaka efter 1,5 timma och sen spenderade dom eftermiddagen med att skjutsa runt varandra på skotern på vår tomt.

Sen begav sig tjejerna hemåt och vi åt middag. Efter middagen skulle vi ta en biltur för att skjuta raketer. Bilen ville dock inte starta så Lars spände fast en bogseringslina mellan skotern och bilen och så drog vi igång bilen. Mycket skrämmande att ha en två tons bil rullande efter sig i nedförsbackarna när jag och skotern satt fast i ett snöre. Men det funkade ju.
Sen sköt vi raketer och tände tomtebloss. Vi åkte tillbaka och åt efterrätt och sen fick barnen lägga sig.

Lars plockade pensionärspoäng åt oss genom att köpa BingoLotter. Lars vann dock pensionärsfighten genom att banna programmet när dom körde bingona för fort.

Nu sitter vi i vanligt framför brasan. Amelia skriver på datorn och Mille spelar cross-spel på Xbox:et och snart kommer tjejerna igen.



KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: