2013-08-18
 20:18:00

Världens längst inlägg

Efter att vi kommit hem från Stugun skulle vi åka och handla mat. Vi tog vägen förbi Djungelhuset och blev kvar där i några timmar. Mitt uppe i all lek ville barnen ta av sig strumporna...
Lars: Nej, man får inte det. 
Barnen (pekar): Men titta! Hon har ju inga strumpor. 
Lars: Det är för att hennes mamma och pappa inte kan läsa! 
Hahaha, gud vad jag skrattade, snacka om en less pappa som dömmer ut andras föräldrar för att slippa höra tjat om att "hon får ju". Fy Lars! 
 
Lars fick handla maten själv för barnen hade för roligt för att vilja handla mat som dom annars tycker är så kul (läs möjligheten att få med något man själv vill ha är kul).
 
Efter middagen bakade jag blåbärspajen som vi gjorde hos Jessica och Crippe igår eftersom att Lars var hemma med magsjuka och inte fick smaka den. Jag höll på att förstöra blåbärspaj för Mille forever när jag gjorde sockerlöspaj på nötter, havregryn, kesella och sånna där nyttigheter härom kvällen. Den fick jag big time minuspoäng för och det var bara jag som uppskattade den. Han vägrade paj igår, men idag åt han två portioner! Pjuh! 
 
Och apropå nyttigheter så samtidigt som jag gjorde paj kokade jag risgrynsgröt. Det var min första gång. Jag är en j***a matnazist när det gäller vad vi och barnen stoppar i oss, och kidsen är inne i en period där dom vill ha tomtegröt till frukost. Och den där förbaskade korv-gröten innehåller nästan mer socker än något annat, så nu fick jag nog och kokade egen. En stor matlåda gröt väntar nu på dom i kylen. Med innehåll som jag kan stava till och billigt blev det dessutom! 
 
Vi har börjat på en ny morgonrutin också, istället för att jag ska kliva upp långt innan tuppen och barnen sen spenderar en timma soffan så har dom nu två alternativ; 1, kliva upp och få frukost och piggna till på en halvtimma, eller 2, kliva upp, klä på sig, borsta tänderna och cykla på momangen. Mer sömn till oss alla och förhoppningsvis en piggare familj :) 
 
Imorgon åker Lars till Norge för att jobba medan jag och barnen myser på egen hand! 
 
 



KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: