2012-12-10
 20:48:54

Försmak på vintern

I helgen var vi i stugan med moffa. Vi hade inte så mycket renovering att göra, men pappa och Lars höll sig upptagna med att skotta gården och rensa garaget och gäststugan. Inne spikades det lister och Lars kompis kom och kopplade in golvvärmen i hallen. Så nu känns det verkligen färdigt inför vintern. 
 
På lördagen invigde vi kolbullepannan och smaskade så det stod härliga till i grillkåtan. När vi sen skulle gå ut innan lunch ville Amelia "åka till ett fjäll och äta mat". Skön tjej. Synd bara att det är lite för lite snö i skogen. Istället åkte vi pulka och träffade nya husvagnsgrannar. Det var två tjejer som barnen åkte pulka med längs skoterleden och sedan gick på promenad med. Till slut kom dom över till oss och tillbringade över en timma med att skjutsa varandra på skotern och en tolkandes pulka, runt runt på gården innan det var dags för tjejerna att åka hem. 
 
En mycket lyckad helg, med utvilade föräldrar, nöjda barn och en happy moffa. 
 
 
 
Lite bilder från slutresultatet, minus att vi inte satt lister för sladdarna i taket. Bilderna hanns inte med att tas i dagsljus, men ni ser ändå. 
 
Vitmålat och klinker i hallen. 
 
Kakel och ny ekparkett
 
 
 
Stenväggen bakom kaminen ser ni längre ner i bloggen. Hur det såg ut innan ser ni här. Nästa gång jag fotar blir det i dagsljus, jag förstår varför mäklare inte fotar på kvällstid. 
 



KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: