2011-10-13
 20:44:29

Utvecklingssamtal

Idag var vi på utvecklingssamtal på förskolan. Skitkul var det. Vi har ju varit på några utvecklingssamtal och jag hade inte reflekterat över att vi skulle få höra hur Mille har det där. Det positiva dom hade att säga var att han är duktig på att aktivera sig själv och sätta igång aktiviteter själv, som att gå och hämta spade och hink om han vill leka i sandlådan. Idag hade dom äldre pojkarna spelat utebandy på dagisgården, vips hade Mille gått in i redskapboden, hämtat sig en inne/utebandyklubba och gått och ställt sig mittemellan killarna. Haha. Skitkul. Som utvecklingspunkt nämnde vi språket, han är jättebra på att kommunicera, men inte med ord. Men av erfarenhet från Little Miss Sunshine vet vi att trots att dom är "tyst" länge så kommer dagen då det inte finns någon hejd på babblandet och sjungandet =)

Amelias del var rolig att prata om för hon hade själv fått utvärdera hur hon har det på dagis. Hon tycker tydligen att allt är roligt där och hennes egen utvecklingspunkt, det hon ville lära sig, det var att simma =)
Synd som tusan bara att vi hade bestämt med henne att hon skulle börja simskola och sen visade det sig att simskolan är kl. 14:30 på fredagar. 

Mille var rolig ikväll också! Vi läste "Historien om någon"... en bok där man letar vem som har rullat ut ett garnnystan genom huset och till slut hittar en katt. Vid bladet innan sista sidan gick han för att hämta memoryt Amelia fick av Veronica, Leah & c:o. Tillbaka kom han med en bild på Chilla och en bild på Tussen, moster och Crippes kissar. Det är så kul och rörande att se hur han utvecklas!! 

Nu har jag babblat färdigt, dags för en dusch! 



KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: