2010-06-06
 20:14:09

Enafors

Vi åkte till Enafors där mamma och Melle har stuga i lördags för att se om fisken har börjat nappa. Vi ska dit om några helger också så den här turen var mest för att kolla läget. Tanken var först att vi skulle åka över dagen, men Marcus och Maggan hade bestämt sig för att hyra stuga, så vi packade med grejjer för att stanna en natt. Helt otroligt, packning för EN natt, och vi själva höll knappt på att få plats i bilen!

När vi kom fram tittade solen fram och resten av dagen var molnfri, underbart! Det var så pass bra väder att jag inte ens tog fram fiskespöt. Och mina stackars nya stövlar fick jag inte ens testa. Lars och Marcus tog en sväng med båten och hade inte ens ett napp. Dom tappra grabbarna stod i forsen klockan 6:00 imorse och fick inget då heller. Det är för mycket vatten än och flugorna lyser med sin frånvaro. Men fisket spelade ingen roll när vi hade fantastiskt väder och bästaste sällskapet.


Enafors


Ån och fjällen


Little Miss Sunshine


Mormor och Mille


Amelia testar hur lång en mask kan bli


Mormor och Amelia vid grillplatsen


Förtäring av helgens godis- och chipsdiet


Mille spelar kort med Marcus...


...och ger även Maggan några tips


Diezel får mat av Amelia, hans nya favvo


Våra små änglar

När vi kom hem idag tog vi med oss pappa och åkte och kollade på stugan vi är intresserade av. Vi hade inte sett den invändigt och den visade sig vara jättefin och mysig. Sen bjuppade pappa på pizza på Laprima i Stugun och hjälpte oss att få AC:n fixad i bilen. Vad skulle man göra utan papsen? Tusen tack för hjälpen!


Jane

fick du inte till det med mobilbloggandet???

Fy va söt han är lilla Mille då, en riktig knubbis ;)



PUBLICERAT: 2010-06-07, 08:53:36 | URL: http://lifeofjane.blogg.se/

KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: