2009-10-12
 20:30:47

Söndags- och måndagsmys

Det har varit ännu en lugn dag i stugan... Amelia är pigg nu så imorgon blir det dagis igen. Det blir bra för henne och jag hoppas verkligen att hon inte behöver va sjuk mer nu, stackarn!

Igår vinkade vi hej då till Lars som åkte till Gällivare igen. Gissa vad han hade i fickan när han åkte!? Ja just det, audi-nyckeln! Haha, sååå Lars! Men efter jag ringt och frågat vart nyckeln var tog det bara fem minuter innan han och hans jobbarkompisar var här med den. Trolleri.

Med nyckeln och bilen räddad tog jag och Amelia en tur till Jessica & Crippe. Där fick vi glutta på nya kissen och äta kramforskaka! Mums!

Det gick inte att lura Amelia mer än en gång med mascaran. Men nu har vi tränat på att gå med en hand, så nu är det bara det som gäller. Innan veckan är slut ska hon gå själv! Det är väll så effektiv målsättning fungerar, realistiska mål inom realistiska tidsramar, med rätt resurser att nå målet!? Well, resurserna har hon, men tuffheten måste vi jobba på. 

 


Therese

Det verkar vara en trend det där att de kan men inte riktigt vill släppa taget, men åh så söta när de väl gör det! TUUUUR med bilen hurredu.

Kram till er alla



KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: