2010-01-06
21:46:50
21:46:50
-25°C and counting...
Nu verkar det bara bli kallare och kallare. Jag var faktiskt ute på en snabbpromenad för två timmar sen, och trots kylan var det helt klart vinterns varmaste prommis! Det kan jag tacka mina vinterkläder för =)
Jag bara måste tipsa om dagens supersmarriga middag. Hamburgade och pommes frites! Haha. Låter det inget speciellt? Näe, men gör allt från scratch själv. Vi gjorde hamburgarna och freedom frajsen själva och mmm så gott det blev.
Vi kryddade köttfärsen en American Steakhouse krydda, men man kan ju ta precis vad som helst; soya, fond, sweet chili, vanlig chili, oliver, feta, ja vad som helst. Sen skar vi centimeter tjocka potatisstavar som fick ligga i ugnen i 200 graders värme i 40 min. Det blev försvinnandes gott. Att göra egen pommes blev en hit!
Så hoppa över halvfabrikaten eller snabbmaten nästa gång ni är sugna på burgare och ställ er vid spisen istället =)
Jag bara måste tipsa om dagens supersmarriga middag. Hamburgade och pommes frites! Haha. Låter det inget speciellt? Näe, men gör allt från scratch själv. Vi gjorde hamburgarna och freedom frajsen själva och mmm så gott det blev.
Vi kryddade köttfärsen en American Steakhouse krydda, men man kan ju ta precis vad som helst; soya, fond, sweet chili, vanlig chili, oliver, feta, ja vad som helst. Sen skar vi centimeter tjocka potatisstavar som fick ligga i ugnen i 200 graders värme i 40 min. Det blev försvinnandes gott. Att göra egen pommes blev en hit!
Så hoppa över halvfabrikaten eller snabbmaten nästa gång ni är sugna på burgare och ställ er vid spisen istället =)